Peruspesutaitoinen siivooja siivouksen autopartioon Ouluun Osuuskauppa Arinan kohteisiin
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Toimintamme kasvaessa Pohjois-Suomessa etsimme nyt iloiseen ja tekeväiseen porukkaamme Ouluun Osuuskauppa Arinan kohteisiin siivouksen autopartioon

PERUSPESUTAITOISTA SIIVOOJAA 


Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan ja kokoaikaisen työsuhteen, missä viikkotunnit ovat 37,5h/viikko ja työvuorot maanantaista perjantaihin kello 7-15. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Työtä tehdään parityönä Oulun talousalueella kohteita kiertäen.

Työ pitää sisällään sekä ylläpitosiivousta, että viikoittaisia peruspesuja. Pääset osaksi työyhteisöä, missä panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. 

Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja voimme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen työympäristön. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Matkat kohteiden välillä taittuvat Coorin autolla. 

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinäkin olet yhtä mukava ja mutkaton työkaveri kuin tulevat työkaverisi. Aikaisempi siivouskokemus ja peruspesu taito ovat tehtävässä välttämättömiä. Tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja Coorin toimintatapoihin. 

Miten haet tätä työpaikkaa

Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa, me odottelemme jo hakemustasi ja lähetäthän sen meille viimeistään 22.9. mennessä.

Lisätietoja sinulle antaa mielellään sähköpostitse palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu henrika.lohvansuu@coor.com. 

 
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja  -kampanjassa. 
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). 
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot