(Poistunut julkaisusta)

Peruspesutaitoinen siivooja pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja osaavaa PERUSPESIJÄÄ Pääkaupunkiseudulle.

Tehtäväään kuuluu ikkunanpesuja, tekstiililattioiden pesua ja muita perussiivouksia. Mahdollisuuksien mukaan voit tehdä tuurauksia myös ylläpitosiivouksissa.

Työsuhde on vakituinen ja keikkaluontoinen, työtunteja kertyy kuitenkin viikkotasolla vähintään 10. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti iltavuoroihin, sekä arkipiville, että viikonlopuille.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta peruspesuista sekä siivouskoneiden käytöstä. Alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, oma-aloitteisuutta ja suomen kielen taitoa.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.4.2018. ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -