(Poistunut julkaisusta)

Peruspesutaitoinen siivooja Loimaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Haemme nyt Loimaalle osaavaa ja peruspesutaitoista SIIVOOJAA tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen.


Työtehtäviisi kuuluu koulun kesäloman aikaiset peruspesutehtävät, kuten ikkunoiden ja huonekalujen pesut koulutiloissa. Lisäksi teet myös lattiavahauksia ja muita perussiivoukseen kuuluvia tehtäviä. Koulujen taas alkaessa teet ylläpitosiivousta. Työsuhde on vakituinen ja keikkaluontoinen. Työ tapahtuu kello 6-17 välillä, työtuntien ollessa noin 6-37,5 tuntia keskimäärin viikkotasolla, aina tarpeen mukaan.


Hakijalta edellytämme jonkin verran kokemusta puhdistuspalvelualalta. Eduksi katsomme, jos sinulla on erityisesti ylläpito- tai perussiivouskokemus. Hyvä fyysinen kunto auttaa sinua suoriutumaan tehtävistäsi kiitettävästi. Olet luonteeltasi joustava, työotteeltasi reipas ja ripeä, etkä kaihda likaa tai ruumiillista työtä. Pysty oma-aloitteiseen työhön tarvittaessa, mutta yhteistyö toistenkin kanssa sujuu ongelmitta.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne. Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.6.2018.