(Poistunut julkaisusta)

Peruspesutaitoinen siivooja Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Pidätkö fyysisestä työstä ja haluat nähdä kätesi jäljen? Viihdytkö itsenäisessä työssä?


Etsimme ripeä otteisia Siivoojia osa-aikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.


ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/


Työtehtäviisi kuuluu eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivous Kuopion alueella. Kohteina ovat esim. rappukäytävät sekä toimistot. Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkipäivisin klo 6 – 14 välillä, 4-6h päivässä. Lisätunteja on mahdollista saada. Työhön pääsee tarttumaan vaikka heti joten hae pian!


Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla jonkin verran kokemusta siivoustehtävistä. Alan koulutuksen katsomme eduksi. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, oman työn organisointi taitoa sekä itsenäistä työotetta. Olet valmis ottamaan haltuun kohteen kuin kohteen ja opettelemaan erilaisten siivousvälineiden käytön.


Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.11.2020.ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –