Peruspesutaitoinen siivooja Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Etsitkö säännöllistä työtä tilojen puhtaanapidon parista? Oletko oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka kykenee myös työskentelemään itsenäisesti? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Haemme PERUSPESUTAITOISTA SIIVOOJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työaika on ma – pe klo 6 – 22 välillä, 7,5 t/päivä. Peruspesuja tehdään viikonloppuisin. Työssäsi vastaat peruspesujen lisäksi myös ylläpitosiivouksesta erilaisissa kohteissa. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. 


Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään itsenäistä ja tarkkaa työskentelyotettasi. Perehdytämme tehtävään kattavasti hyödyntäen moderneja digitaalisia perehdytys- ja koulutuspolkujamme, mutta tehtävässä menestymisen kannalta sinulta tulee löytyä jo muutaman vuoden kokemusta siivoustehtävistä sekä peruspesuista. Työkielinä ovat suomi ja englanti, joten niiden osaaminen hyvin on toivottavaa. Työ on liikkuvaa ja siksi hyvä kunto on tärkeää. Eduksi katsotaan B-ajokortti. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä. 


Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa! Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 16.5.2021 ja työ alkaa mahdollisimman pian.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot