(Poistunut julkaisusta)

Peruspesutaitoinen siivooja Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 


Etsimme Helsingin tiimiimme SIIVOOJAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään yhdessä asiakaskohteessa maanantaista perjantaihin päivävuoroissa kello 07-16 välillä. Tarvitsemme tiimiimme siivoojaa, joilla on vahvaa aikaisempaa työkokemusta siivoustyöstä ja peruspesut hallussa. 


Huomioimme hakuprosessissa aikaisemman työkokemuksen sekä tehtävään soveltuvat tutkinnot (laitoshuoltaja tai kiinteistöpalvelualan perustutkinto). Kohteessa työskennellään asiakkaan läsnäollessa, joten etsimällämme henkilöllä täytyy olla asiakaspalvelualttiutta ja kyky puhua sujuvasti suomen kieltä. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.  


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa iss.fi. 


Hakuaikaa on 22.7.2018 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.