(Poistunut julkaisusta)

Peruspesijöitä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä SIIVOOJIA PERUSPESUIHIN tiimiimme Lahteen.
 
ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat peruspesuista eri asiakaskohteissamme. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 5-21 välillä ja lauantaisin erikseen sovittaessa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, työajan ollessa keskimäärin 37,5 tuntia viikossa.


Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, erityisesti peruspesuista, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Valitulle henkilölle tullaan teettämään turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 9.10.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -