(Poistunut julkaisusta)

Peruspesijöitä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivia

PERUSPESIJÖITÄ

Kemi-Tornioon kokoaikaiseen työhön. Tehtävä pitää sisällään perussiivoustöitä, kuten ikkunoiden pesua, lattioiden vahausta ja vahanpoistoja eri asiakaskohteissamme. Lisäksi tuuraat tarvittaessa sairastapauksissa ja lomalla olevia. Töitä on tarjolla vaihtelevasti aamu-, ilta-, ja viikonloppuvuoroissa. 

Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta ennen kaikkea arvostamme positiivista asennetta työhön ja halua oppia uutta. Laitoshuoltajan tutkinto, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työ on fyysisesti raskasta, joten omaathan myös hyvän peruskunnon.

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.