(Poistunut julkaisusta)

Peruspesijöitä Pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Olisitko sinä etsimämme peruspesijä?

Haemme nyt paljon uusia PERUSPESIJÖITÄ töihin asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle.

Meillä voit tehdä peruspesijän töitä elämäntilanteesi mukaisesti koko- tai osa-aikaisesti. Työkohteet voivat olla esimerkiksi peruspesua toimistoissa, hotelleissa, myymälöissä ja kouluissa. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai vankkaa kokemusta siivoustyöstä. Lisäksi edellytämme halua oppia, sekä reipasta palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Odotamme, että omaat jo jonkin verran kokemusta lattianhoitokoneiden, sekä vahauslaitteiden käytöstä. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön, sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 24.08.2020 oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä