(Poistunut julkaisusta)

Peruspesijöitä Kemiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019

Pidätkö fyysisestä työstä ja haluat nähdä kätesi jäljen? Viihdytkö itsenäisessä työssä?


Etsimme Peruspesijöitä Kemiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu eri asiakaskohteidemme peruspesut Kemin alueella. Työsuhde on tarvittaessa työhön kutsuttava ja vuorot sijoittuvat kaikille viikon päiville pääasiassa yöaikaan klo 22–23 alkaen. Osassa kohteissa peruspesuja on mahdollista tehdä myös päiväsaikaan joten työajat voivat vaihdella. Tuntimäärä vaihtelee tarpeen mukaan. 


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla laitoshuoltajan/ toimitilahuoltajan koulutus sekä työkokemusta peruspesuista kuten lattioiden vahauksista sekä yhdistelmäkoneen ja lattiakoneen käytöstä vähintään vuoden verran. Tarvitset myös työturvallisuuskortin, B- ajokortin sekä oman auton.

Toivomme, että olet joustava, itsenäinen ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Sinulla on aito kiinnostus alaa kohtaa ja haluat kasvattaa ammattitaitoasi. Perus ATK taidot, sujuva suomenkieli sekä hyvä fyysinen kunto auttavat sinua menestymään työssäsi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 9.8.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -