(Poistunut julkaisusta)

Peruspesijöitä Kemiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Pidätkö fyysisestä työstä ja haluat nähdä kätesi jäljen? Viihdytkö itsenäisessä työssä?


Etsimme Peruspesijöitä Kemiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu eri asiakaskohteidemme peruspesut Kemin alueella. Työsuhde on tarvittaessa työhön kutsuttava ja vuorot sijoittuvat kaikille viikon päiville pääasiassa yöaikaan klo 22–23 alkaen. Osassa kohteissa peruspesuja on mahdollista tehdä myös päiväsaikaan joten työajat voivat vaihdella. Töitä on tarjolla n. 15h viikossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla laitoshuoltajan/ toimitilahuoltajan koulutus sekä työkokemusta peruspesuista kuten lattioiden vahauksista sekä yhdistelmäkoneen ja lattiakoneen käytöstä vähintään vuoden verran. Tarvitset myös työturvallisuuskortin, B- ajokortin sekä oman auton.

Toivomme, että olet joustava, itsenäinen ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Sinulla on aito kiinnostus alaa kohtaa ja haluat kasvattaa ammattitaitoasi. Perus ATK taidot, sujuva suomenkieli sekä hyvä fyysinen kunto auttavat sinua menestymään työssäsi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.3.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -