Peruspesijöitä Joensuun siivoustiimiin
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Meitä on jo lähes 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity siis sinäkin remmiin mukaan ja tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

PERUSPESIJÖITÄ

 

osa-aikatyöhön Joensuun alueelle vuoden 2021 loppuun saakka. Peruspesijän tehtäviin kuuluu esimerkiksi erilaisten tilojen perusteellisia pesuja ja vahauksia, suursiivousta ja ikkunanpesua. Töitä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin, aamuisin tai iltaisin noin 20h viikossa. Satunnaiset työvuorot voivat osua myös lauantaille. Työkohteet vaihtelevat, joten työvuorot suunnitellaan aina sen hetkisten kohteiden mukaisesti. Tässä on tarjolla vaihteleva työ, jossa tulet oppimaan paljon!

 

Toivomme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Suomen kielen osaamista vaaditaan asiakaspalvelutilanteiden vuoksi siten, että tulee toimeen ja kykenee keskusteluun suomen kielellä. B-ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti plussaa kohteiden välillä liikkumiseen.

 

Olet enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! L&T:llä pääset edistämään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi, lisäksi apunasi arjessa on niin modernit ja toimivat työvälineet kuin esimiehesi päivittäinen tuki ja apu! Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498185
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila&Tikanoja Lassila&Tikanoja
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Joensuu