(Poistunut julkaisusta)

Peruspesijöitä Joensuun alueelle
L&T Siivous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Meitä on jo lähes 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity siis sinäkin remmiin mukaan ja tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

PERUSPESIJÖITÄ

 

osa-aikatyöhön Joensuun alueelle. Peruspesijän tehtäviin kuuluu esimerkiksi erilaisten tilojen perusteellisia pesuja ja vahauksia, suursiivousta ja ikkunanpesua. Töitä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin aamuisin tai iltaisin, yhteensä noin 20h viikossa. Satunnaiset työvuorot voivat osua myös lauantaille. Työkohteet vaihtelevat, joten työvuorot suunnitellaan aina sen hetkisten kohteiden mukaisesti. 

 

Toivomme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Suomen kielen osaamista vaaditaan asiakaspalvelutilanteiden vuoksi siten, että tulee toimeen ja kykenee keskusteluun suomeksi. B-ajokortti on välttämätön kohteiden välillä liikkumiseen. 

 

Saat meiltä:

  • Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä
  • Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä
  • Hyvät ja asianmukaiset työvälineet
  • Ison talon henkilöstöetuuksia mm. terveys- ja kulttuuripalveluista ja henkilökuntakerhojen järjestämistä tapahtumista

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo