(Poistunut julkaisusta)

Peruspesijöitä Joensuuhun
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Vahvistamme Joensuun yksikköämme


Haemme nyt peruspesijöitä


Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.


Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Työ pääsääntöisesti ma - pe ja klo 16:00 alkaen.  Ajokortti välttämätön ja oma-auto katsotaan eduksi. Kokemusta erilaisista peruspesutehtävistä toivotaan, mutta ei ole välttämätöntä.  Valittavalla henkilöllä tulisi olla kirjallinen ja suullinen suomenkielen taito. 

Työtunteja n. 20 - 37,5 tuntia/viikko

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Toni Kinnunen puh. 040 519 3958.


Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2019.