(Poistunut julkaisusta)

Peruspesijöitä Hämeenlinnaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme nyt reippaita ja toimeentarttuvia

PERUSPESIJÖITÄ / IKKUNANPESIJÖITÄ

asiakaskohteisiimme Hämeenlinnan, Janakkalan ja Riihinmäen alueille. Tehtävä pitää sisällään ikkunoiden pesua, lattioiden pesua ja vahausta sekä muita perussiivoustöitä. Töitä tehdään 37,5 h/vko arkisin ja viikonloppuisin.

 

Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, etenkin perussiivoustöistä, sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Lisäksi edellytämme sinulta riittävää suomen kielen taitoa. Työtä tehdään sekä yksin, että työparin kanssa. Ajokortti on tässä työssä eduksi. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. 

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita tähän tehtävään. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Kristiina Juntunen, kristiina.juntunen@lassila-tikanoja.fi,  puh 050 385 5843.