(Poistunut julkaisusta)

Peruspesijöitä (Haku päättynyt)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Haemme RTK-Palvelulle

Peruspesijöitä

Tekemään syyskauden projekteja pääkaupunkiseudulle.

Töitä tehdään kolmessa vuorossa, eli tämä sopii myös sinulle joka haet lisäansioita tai työpaikkaa opiskelujen ohelle. Tässä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä emme vaadi, toki jos olet aiemmin jo tehnyt siivoustyötä on siitä sinulle etua.

Olethan fyysisesti hyvässä kunnossa sekä reippaalla asenteella varustettu. Kerrothan hakemuksessa miten olet käytettävissä

Täytäthän pikaisesti hakemuksen oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Jos haluat lisätietoja tehtävästä, ole yhteydessä jasmin.ekroos@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.