Peruspesijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessa on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaisiin lukeutuvat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin.

Haemme Joensuuhun tytäryhtiöllemme RTK-Palvelulle peruspesijöitä.

Tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiä ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritysten ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Edellytämme aikaisempaa peruspesukokemusta esimerkiksi lattioiden pintapesuista ja vahauksista sekä ikkunoiden pesuista. Lisäksi toivomme oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Työtehtäviin perehdytetään. Ajokortti ja oman auton käyttö plussaa. Tarjolla on mielenkiintoinen työn vaihtelevissa työkohteissa ja lisätunteja on mahdollista kerryttää myös ylläpitosiivouskohteiden tuurauksista.

Työt alkavat heti sopivan hakijan löytyessä. Valitut henkilöt työllistetään suoraan RTK-Palvelulle vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus tehtävissä on Kiinteistöpalvelualan TES/sopimus.  RTK-Palvelu tarjoaa työntekijöilleen konserniyrityksen kattavat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jätät hakemukseni viipymättä, toteutamme haastattelut etänä jo haku aikana. 

Lisätietoja: 

Minna Taivainen, p.044-385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot