(Poistunut julkaisusta)

Peruspesijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa työtä? Meillä niitä on tarjolla!  Haemme nyt tiimiimme reipasotteista

 

PERUSPESIJÄÄ

 

kokoaikaiseen työhön pääkaupunkiseudulle. Tehtävä pitää sisällään perussiivoustöitä, kuten lattioiden vahauksia, koneellista pesua ja kiillotusta sekä muita siivoustehtäviä eri asiakaskohteissamme pääkaupunkiseudulla. Työ on kokoaikainen 37,5h viikossa, ja töitä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16. Asiakaskohteisiin kuljetaan L&T:n autolla joko pääkonttoriltamme Helsingin Pitäjänmäestä tai varikoltamme Vantaan Varistosta

 

Aikaisempi siivouskokemus on plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme positiivista asennetta työhön ja halua oppia uutta. Työ on fyysistä, joten hyvä peruskunto on tehtävässä eduksi. Ajokortti on tehtävässä välttämätön. Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Meillä on myös kattava työterveyshuolto ja sairauskassa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

 

Kuulostaako passelilta työltä sinulle? Täytäthän hakemuksen nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 24.3. mennessä. Älä kuitenkaan suotta aikaile, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti kun sopiva henkilö löytyy. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.