(Poistunut julkaisusta)

Peruspesijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018

Etsitkö aktiivista kokoaikatyötä? Lue tämä ilmoitus tarkkaan!

Etsimme tiimiimme kahta reipasta

PERUSPESIJÄÄ

Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävät pitävät sisällään perussiivoustöitä, kuten ikkunoiden pesua, lattioiden vahausta sekä keikkatöitä teollisuus- ja toimistokohteissamme. Lisäksi tuuraat tarvittaessa sairastapauksissa ja lomalla olevia. Pääsääntöisesti töitä on tarjolla arkisin aamu- ja iltavuoroissa.  Satunnaisesti töitä voi olla tarjolla myös lauantaisin. Viikossa työtunteja on kuitenkin tarjolla täydet 37,5!

Toivomme sinulta halua oppia uutta ja joustavuutta työaikojen suhteen. Ennen kaikkea arvostamme positiivista asennetta työhön ja halua oppia uutta. Aikaisempi siivouskokemus on plussaa, mutta ei välttämätön –asenne ratkaisee. Työ on fyysistä, joten toivomme sinun huolehtivan peruskunnostasi.  Tehtäviin vaaditaan ajokortti sekä sujuva suomen kielen taito.

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. 

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi.