(Poistunut julkaisusta)

Peruspesijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivia

PERUSPESIJÖITÄ

Tampereelle kokoaikaiseen työhön. Tehtävä pitää sisällään perussiivoustöitä, kuten ikkunoiden pesua, lattioiden vahausta sekä yläpölyjen poistoja eri asiakaskohteissamme. Lisäksi tuuraat tarvittaessa sairastapauksissa ja lomalla olevia. Töitä on tarjolla vaihtelevasti aamu- ja iltavuoroissa.  Satunnaisesti töitä voi olla tarjolla myös lauantaisin.

Toivomme sinulta halua oppia uutta ja joustavuutta työaikojen suhteen. Ennen kaikkea arvostamme positiivista asennetta työhön ja halua oppia uutta. Aikaisempi siivouskokemus on plussaa, mutta ei välttämätön –asenne ratkaisee. Työ on fyysisesti raskasta, joten omaathan myös hyvän peruskunnon.  Tässä tehtävässä täytyy ymmärtää jonkin verran suomea.

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. 

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi.