(Poistunut julkaisusta)

Peruspesijä ylläpitosiivoukseen, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme peruspesijöitä Tampereen alueelle.

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista (37,5h/vko) ja vakituista peruspesijää monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin Tampereelle ja lähikuntiin. Työaika painottuu arki-iltoihin, asiakastilausten mukaan töitä saattaa satunnaisesti olla myös yöaikaan tai viikonloppuisin. Työtehtävät ovat pääasiassa peruspesuja mutta tarvittaessa valittu henkilö toimii myös ylläpitosiivouksen sijaisena.

Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, samoin kiinteistö- tai puhdistuspalvelupuolen koulutus.  Hakemamme henkilöt ovat reippaita ja ripeitä tekijöitä, jotka ovat valmiita tarjoamaan parasta mahdollista työnlaatua asiakkaille! Positiivinen asenne, hyvät tiimityöskentelytaidot ja huolellinen työote auttavat tehtävässä onnistumisessa. Työtehtävässä tarvitaan ajokortti, jotta kulku työkohteisiin sujuu. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, niin jätäthän hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi , kerro samalla työtaustastasi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.