Peruspesijä ylläpitosiivoukseen, Pirkanmaa, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Haemme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle peruspesijöitä Pirkanmaan alueelle

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista (37,5h/vko), määräaikaista peruspesijää monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin Tampereelle ja lähikuntiin. Työaika vaihtelee asiakasyrityksen tarpeen mukaan, vuoroja on aamuisin, iltaisin ja öisin. Työtehtävät ovat pääasiassa peruspesuja, mutta tarvittaessa valittu henkilö toimii myös ylläpitosiivouksen sijaisena.

Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, samoin kiinteistö- tai puhdistuspalvelupuolen koulutus.  Hakemamme henkilöt ovat reippaita ja ripeitä tekijöitä, jotka ovat valmiita tarjoamaan parasta mahdollista työnlaatua asiakkaille! Positiivinen asenne, hyvät tiimityöskentelytaidot ja huolellinen työote auttavat tehtävässä onnistumisessa, riittävä suomenkielentaito on myös tarpeen. Työtehtävässä tarvitaan ajokortti, jotta kulku työkohteisiin onnistuu.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin ja sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin.

Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella mahdollisimman pian ja jatkuu aina syyskuun 2021 lopulle saakka, jonka jälkeen on hyvä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen Wincleanin työntekijänä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi meille sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja työstä antaa Nordic henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Niina Vuoksi, niina.vuoksi@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428684
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Niina Vuoksi (niina.vuoksi (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Pirkanmaa, Pirkanmaa