(Poistunut julkaisusta)

Peruspesijä Ouluun (vuorotteluvapaan sijaisuus)
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme tiimiimme reipasta ja toimeentarttuvaa

PERUSPESIJÄÄ

kokoaikaiseen työhön Ouluun. Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ajalla 3.8.-30.11.2018. Työ pitää sisällään perussiivoustöitä, kuten ikkunoiden pesua, lattioiden vahausta ja vahanpoistoja eri asiakaskohteissamme. Lisäksi työskentelet luottopakkina, joka häärää siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri ämpäri Oulun aluetta paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja. Työ on kokoaikainen 37,5h viikossa ja pääosin aamuvuoroissa, mutta olethan valmis työskentelemään tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Lisäksi toivomme ripauksen joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Työn liikkuvuuden vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on 
* ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
* alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
* vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.