Perusopetuksen aluepäällikkö (2 paikkaa) uudelle kasvatuksen ja oppimisen toimialalle
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Vantaan kaupunki, kasvatuksen ja oppimisen toimiala

Perusopetuksen palvelualue, Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme nyt Suomen neljänneksi suurimpaan kaupunkiin uudelle kasvatuksen ja oppimisen toimialalle kahta perusopetuksen aluepäällikköä johtamaan ja kehittämään kasvavan kaupungin perusopetusta.

Toisen aluepäällikön toimialue on virkasuhteen alkaessa Länsi-Vantaalle muodostuva uusi alue ja toisen aluepäällikön puolestaan Koillinen alue (Korso-Koivukylä).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, joka on tarjolla harvoin, ja jonka kautta avautuu monialainen tehtäväkenttä perusopetukseen elinvoimaisessa toimintaympäristössä. Kansainvälisen Vantaan suomenkielisissä peruskouluissa on kaikkiaan noin 23 000 oppilasta ja henkilöstöä n. 2000.
 
Perusopetuksen aluepäällikkönä vastaat oman alueesi koulujen laadukkaasta perusopetuksesta ja toimit rehtoreiden esimiehenä. Kollegoinasi toimii kolme aluepäällikköä ja opetuspäällikkö. Olet perusopetuksen johtoryhmän jäsen ja osallistut aktiivisesti Vantaan perusopetuksen kehittämiseen ja koordinointiin.

Vastaat myös alueesi tarkoituksenmukaisesta oppilaaksiotosta, oppilasvirtojen ohjaamisesta optimaalisesti luokkakokojen ja tilojen käytön kannalta. Tehtävänäsi ovat mm. alueesi erityisen ja valmistavan tuen päätökset aluekoordinaattorien valmistelusta.

Koulujen rehtoreilla on talousvastuu, joka muodostuu keskitetysti jaettujen koulujen määrärahojen pohjalta. Sinulla aluepäällikkönä on oma budjetti, joka sisältää koulujen budjetit sekä toimintarahat, mm. rehtorien koulutukseen ja henkilöstön työnohjaukseen.

Tervehdys tulevalta esimieheltäsi

Esimiehesi perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo toivoo löytävänsä osaksi johtoryhmäänsä yhteistyökykyisen ja aktiivisen henkilön, joka päällikkönä johtaa tavoitteellisella ja valmentavalla otteella sekä kykenee myös tekemään itsenäisiä ratkaisuja omassa johtamistyössään.
 
Toivon sinulta rohkeutta ohjata sekä sparrata alueesi rehtoreita ja muuta henkilöstöä heidän työssään. Olet innostunut kehittäjä, jolla on kykyä toimeenpanoon. Sinulla on taustallasi aikaisempaa kokemusta johtamisesta ja näyttöä muutosten onnistuneesta loppuun saattamisesta. Tätä tarvitaan tehtävässä onnistumisessa. Arvostamme myös johtamiskoulutusta ja valmiuksia esimiesten johtamiseen sekä innovatiiviseen kehittämistyöhön".
 
Jos olet valmis kehittämään itseäsi ja Suomen kolmanneksi suurinta perusopetuksen palvelualuetta – tartu rohkeasti haasteeseen.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Merkittävän osan työstäsi tulet tekemään moderneissa uusissa toimitiloissamme Tikkurilassa. Osan työstä tulet tekemään omalla alueellasi. Työpaikkasi sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, mitä lämpimästi toki suosittelemme, voit hakea Vantaan kaupungin työsuhdeasuntoa.

Liikkumaan ja kulttuuririentoihin pääset tuetusti ja lounasetuja on tarjolla useampaan henkilöstöravintolaan. Kesälomatkin täällä Vantaalla tuntuvat aidoilta lomilta, kun työkokemuksen tuomat lisäviikot tuovat pituutta kesiin.

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!

Henkilökohtaiseen haastatteluun kutsuttaville tiedoksi, että haastattelujen ajankohdat ovat to 6.2.2020 sekä pe 15.2.2020. Rekrytointiprosessiin sisältyy erillinen henkilöarviointi osalle kärkihakijoista ennen virkaan valintaa. 

Kaikki hakemukset huomioidaan sekä Länsi-Vantaalle muodostuvan uuden alueen että Koillisen alueen (Korso-Koivukylä) aluepäällikön virkoihin. Mikäli olet kiinnostunut vain toisesta tehtävästä, voit mainita sen hakemuksessasi.


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Ylempi korkeakoulututkinto, opetushallinnon tutkinto tai arvosana opetushallinnossa ja perusopetuksen toiminnan tuntemus sekä johtamiskokemus perusopetuksesta


Luemme eduksi: 

- Arvostamme johtamiskoulutusta ja valmiuksia esimiesten johtamiseen sekä innovatiiviseen kehittämistyöhön

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 5490,42 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. 

Edellytettävät luvat: ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Ilkka Kalo, Perusopetuksen johtaja

p. 040 707 1115
ilkka.kalo@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot