(Poistunut julkaisusta)

Peruskoulun oppilaan ohjaaja, Lintumetsän koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Oppilaan ohjaajan tehtäviin kuuluu oppilaan ohjaajan oppituntien pitäminen (7vvh), 9. luokkalaisten yhteishaun ohjaus ja oppilashuoltoryhmän jäsenenä toimiminen

Koulun nimi ja osoite: Lintumetsäntie 10, 02660 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun oppilaan ohjaajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään kokemusta yläkoulun oppilaan ohjaajan tehtävistä sekä hyvää yhteistyökykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme monipuolista verkostoitumista eri toimijoiden kanssa.

Lintumetsän koulu on noin 400 oppilaan yläkoulu itäisessä Leppävaarassa Espoossa. Vihreä lippu ja Liikkuva koulu toiminnat ovat osa koulun toimintakulttuuria. Lintumetsän koulussa on kolme erityisluokkaa ja yksi valmistavan opetuksen ryhmä.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).