Peruskoulun musiikin sivutoiminen tuntiopettaja, Koulumäen koulu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Oletko etsimämme musiikin opettaja?

Nyt on haussa sivutoimisen musiikin tuntiopettajan tehtävät Koulumäen erityiskoulussa. Opetettavat luokka-asteet ovat 5.lk 6.lk ja 7.lk. Oppilailla on laaja-alaiset oppimisvaikeudet, opetus on yksilöllistettyä opetusta. Tavoitteet asetetaan oppilasryhmän taitojen mukaan. Opetuksessa pyritään toiminnallisuuteen ja selkokielisyyteen. Opetettavia tunteja on 4t maanantaisin klo 8-13, välissä yksi hyppytunti.

Jos kelpoista hakijaa ei löydy, otamme huomioon myös musiikkin opintoja suorittaneen hakijan, jolla on työkokemusta toiminnallisen musiikin opettamisesta rymälle.

Koulumäen koulu on 61 oppilaan erityiskoulu, koulussamme on autisminkirjon 1.lk ja 3.lk sekä yksilöllistetyn opetuksen luokat 5-9. Opettajalla on käytössään musiikkiluokka.

Koulun nimi ja osoite: Koulumäen koulu, Opettajantie 1, 02360 Espoo.
Työaika: OVTES:in mukainen
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun musiikin lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme ryhmän hallinnan taitoja ja yhteistyötaitoja, toiminnallista opetustapaa sekä kuvionuottien tuntemusta. Arvostamme myös pianosäestystaitoa ja riittävää laulutaitoa.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478783
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo