Peruskoulun matematiikan ja tietotekniikan päätoiminen tuntiopettaja, Saunalahden koulu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Etsimme Saunalahden yhtenäiskouluun vapautuneeseen matemaattisten aineiden lehtorin tehtävään osaavaa matematiikan ja tietotekniikan opettajaa päätoimiseksi tuntiopettajaksi kevääksi 2022. Vakinainen virka syksystä -22 tulee hakuun myöhemmin.

Opetustunteja on tarjolla kevääksi 21 tuntia/viikko. Opetustunnit ovat vuosiluokilla 7-9. Saunalahdessa on tarjolla kumppaniksi erinomainen tiimityöskentelyyn ja koulun kehittämiseen orientoitunut työyhteisö, jossa kaikki opettajat toimivat myös kasvattajina, joten arvostamme myös vahvaa kasvatusnäkemystä.

Saunalahden koulu on vuonna 2012 toimintansa aloittanut yhtenäinen peruskoulu, jossa oppilaita on noin 830 vuosiluokilla esi - 9. Koulurakennuksemme on monitoimitalo, jossa saman katon alla työskentelevät koulun lisäksi nuorisotoimi ja kirjasto sekä toimintojamme tukevat muut kumppanit. Koulussamme työskentelee päivittäin hieman yli 100 aikuista yhdessä oppilaidemme kanssa. Kouluyhteisömme toiminta perustuu vahvasti oppilaslähtöisyydelle ja yhteisölliselle toimintakulttuurille.

Koulun nimi ja osoite: Saunalahden koulu, Brinkinmäentie 1, 02330 Espoo
Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun matematiikan ja tietotekniikan lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kokemusta opetuksen eriyttämisestä yläluokilla.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Luemme eduksi kokemuksen fysiikan ja/tai kemian opetuksesta peruskoulun yläluokilla.

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527486
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo