(Poistunut julkaisusta)

Peruskoulun liikunnan päätoiminen tuntiopettaja, Lintumetsän koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Liikunnan päätoimisen tuntiopettajan tehtäviin kuuluu liikunnan opetus vuosiluokille 7-9 sekä tytöille että pojille. Liikunnan opettaja toimii myös luokanvalvojana ja ohjaa koulun Liikkuva koulu toimintaa.

Koulun nimi ja osoite: Lintumetsän koulu, Lintumetsäntie 10, 02660 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun liikunnan lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään kokemusta yläkoulun liikunnan opettajan ja luokanvalvojan tehtävistä sekä hyvää yhteistyökykyä ja joustavuutta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta Liikkuva koulu ja Vihreä lippu -toiminnoista.

Lintumetsän koulu on noin 400 oppilaan yläkoulu Espoon Lintuvaarassa. Vihreä lippu ja Liikkuva koulu -toiminta näkyvät koulun toimintakulttuurissa. Lintumetsän koulussa on kolme erityisluokkaa ja yksi valmistavan opetuksen ryhmä

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).