(Poistunut julkaisusta)

Peruskoulun liikunnan ja terveystiedon päätoiminen tuntiopettaja, Ruusutorpan koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Yhtenäisen peruskoulun liikunnan ja terveystiedon opettaja. Mikäli liikunnan opetus perustuu sukupuolen mukaiseen jakoon, on pääpaino poikien opetuksessa. Opetusta voi olla vuosiluokilla 3-9. Terveystiedon opetusta voi olla vuosiluokilla 7-9.

Koulun nimi ja osoite: Ruusutorpan koulu, Leppävaarankatu 24, 02600 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun liikunnan ja terveystiedon lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään kokemusta liikunnan ja terveystiedon opetuksesta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme joustavaa tiimityöntekijää ja samanaikaisopettajaa, jolla on kyky luoda kontakti erilaisten oppijoiden kanssa. Arvostamme myös kokemusta oppilaskunnan ohjauksesta sekä työyhteisötoiminnan kehittämisestä.

Ruusutorpan koulu sijaitsee keskellä kehittyvää Etelä-Leppävaaraa, Sellon läheisyydessä, viheralueen vieressä. Koulu on kasvanut oppilaidensa mukana yhtenäiseksi peruskouluksi. Koulussamme järjestetään myös esiopetusta.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).