Peruskoulun kotitalouden sivutoiminen tuntiopettaja, Järvenperän koulu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Sivutoimisen toistaiseski otettavan kotitalouden tuntiopettajan tehtävät yläkoulussa.

Koulun nimi ja osoite: Järvenperän koulu, Auroranmäki 1, 02940 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2021.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun kotitalouden lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään kokemusta yläkoulun kotitalouden opettajan tehtävistä. Lisäksi edellytetään kykyä toimia joustavasti nopeastikin muuttuvissa tilanteissa, luovuutta sekä taitoa motivoida oppilaita kotitalouden opiskeluun. Edellytetään taitoja samanaikaisopetukseen ja vaativan erityisen tuen oppilaiden opettamiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta samanaikaisopetuksesta.

Järvenperän koulu on yli 450 oppilaan yläkoulu. Koulumme visiona on oppimisen eriyttäminen ja oppimisen ilo. Painotamme positiivisen kasvatuksen ja pedagogiikan periaatteitta opetuksessa ja koulun toimintakulttuurissa. Luovuus, oppilaiden osallisuus ja vahva oppivan yhteisön toimintatavat ovat meille tärkeitä. Koulussa on LUMA-painotus sekä yksi kaupunkitasoinen erityisluokka oppilaille, joilla on tunne- ja sosiaalisten taitojen vaikeuksia sekä 3 erityisluokkaa toiminta-alueittain tapahtuvassa opetuksessa.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411712
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo