(Poistunut julkaisusta)

Peruskoulun kotitalouden päätoimisen tuntiopettajan sijaisuus, Nöykkiön koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Peruskoulun kotitalouden opettajan sijaisuus ajalle 7.1.2021 - 5.6.2021. Tehtävässä on 20 opetustuntia, joista 7. luokan kotitalousopetusta on viikossa 8 tuntia ja loput 12 ovat valinnaisia opintoja 8. ja 9. luokalle. Opetusta annetaan 90 minuutin mittaisina opetustuokioina läpi koko kevään.

Koulun nimi ja osoite: Nöykkiön koulu, Nöykkiönlaaksontie 3, 02330 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun kotitalouden lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Eduksi luetaan

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.


Nöykkiön koulu on n. 540 oppilaan yläkoulu, joka sijaitsee Espoonlahden palvelualueella Länsiväylän läheisyydessä noin 18 km:n päässä Kampista Helsingin keskustasta.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).