(Poistunut julkaisusta)

Peruskoulun käsityön päätoiminen tuntiopettaja, Saarnilaakson koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Haemme osaavaan joukkoomme perusopetukseen yläkoulun luokille 7-9 käsityön (kovat materiaalit) opettajaa määräaikaiseen suhteeseen syyslukukaudelle 2020. Opetustunteja on 22 ja ne sijoittuvat neljälle päivälle (ti-pe). Haussa huomioimme henkilöt, joilla on riittävä koulutus ja tehtävän edellyttämä taito. Mahdollinen jatko kevätlukukauden osalta selviää syksyn aikana.

Koulun nimi ja osoite: Saarnilaakson koulu, Hösmärintie 1, 02760 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun käsityön lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta käsityön opettamisesta.

Arvostamme lisäksi:
- yhteistyökykyä,
- vuorovaikutustaitoja,
- tietotekniikan osaamista sekä
- sitoutuneisuutta koulun profiilin mukaisiin painotuksiin.

Saarnilaakson koulu on Espoon keskuksen tuntumassa sijaitseva yläkoulu. Oppilaita koulussa on noin 400 ja opettajia noin 40.

Saarnilaakson koulussa opetuksen ja kasvatuksen lisäksi korostetaan luontevan sivistynyttä käytöstä, vuorovaikutustaitoja ja kykyä monipuoliseen itsensä ilmaisuun. Tavoitteiden saavuttamisen tukena käytetään uusinta viestintäteknologiaa. Koulun suuntautuneisuus informaatioteknologian käyttöön kytketään luontevasti eri oppiaineiden sisältöihin.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).