Peruskoulun englannin, saksan ja ruotsin kielen lehtori, Kalajärven koulu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Haemme yläkouluun vahvaa englannin, saksan ja ruotsin kielen osaajaa, joka tekee yhdessä koko kouluyhteisön kanssa laadukasta ja hyvinvoivaa Kalajärven koulua. Etsimämme opettaja näkee oppilaan kokonaisuutena: kun oppilas voi ja kasvaa hyvin, hän myös oppii hyvin. Haluamme opettajan, jolla on ammattilaisen otteet oppilasryhmän vuorovaikutuksen ja toimintatapojen luomisessa. Hän osaa valita monipuolisesta pedagogisesta keinovalikoimastaan oikeat menetelmät oikealla hetkellä.

Kalajärven koulussa on tavoitteena, että oppilas oppii yksilöllisesti omista lähtökohdistaan käsin. Samalla oppilas on osa hänelle merkityksellistä oppimisyhteisöä, jonka toimintaa opettaja ohjaa. Etsimmekin opettajaa, joka osaa ryhmäyttää oppilaansa ammattilaisen ottein.

Tehtävässä on englannin opetusta 11,5 h/vko, saksaa 6 h/vko ja ruotsia 4 h/vko. Työhön sisältyy mahdollisesti myös luokanvalvojan tehtävät.

Kerro hakemuksessasi, minkälaista osaamista ja kokemusta sinulla on edellä mainituista asioista. Tarjoamme yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Hae mukavaan joukkoomme!

Haastattelut toteutetaan etäyhteyksien avulla.

Koulun nimi ja osoite: Kalajärven koulu sijaitsee kahdessa eri toimipisteessä lukuvuosina 2020-2023. Saamme uuden koulurakennuksen käyttöömme elokuussa 2023. Siihen saakka alakoulu toimii Kalajärvellä (Hiirisuontie 1, 02970 Espoo) ja yläkoulu Järvenperässä (Auroranmäki 1, 02940 Espoo).

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun englannin, saksan ja ruotsin lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme aiempaa kokemusta englannin, saksan ja ruotsin opettamisesta sekä luokanvalvojan tehtävistä.

Kalajärven koulussa tuetaan oppilaiden hyvinvointia, kasvamista ja oppimista siten, että jokainen lapsi ja nuori yltää omaan parhaimpaansa. Heistä kasvaa tulevaisuuden osaajia, jotka tuntevat omat vahvuutensa ja osaavat työskennellä tavoitteellisesti osana yhteisöä. Oppilaita kannustetaan vaikuttamaan aktiivisesti yhteisiin asioihin.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451135
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo