(Poistunut julkaisusta)

Peruskoulun englannin kielen päätoiminen tuntiopettaja, 3.-5. luokkien tunnit
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Peruskoulun englannin kielen päätoiminen tuntiopettaja, 3.-5. luokkien tunnit

Työavain 3-913-19
Määräaikainen virkasuhde alkaen 06.08.2019 (päättyy 31.07.2020)
Hakuaika päättyy 21.05.2019 kello 15:45
Saunalahden koulu , Brinkinmäentie 1 02330 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Suomenkielisen opetuksen tulosyksikkö
Aineenopettajat

Tehtävän kuvaus: Saunalahden koulu on vuonna 2012 aloittanut uudehko yhtenäiskoulu Espoossa, joka vasta viime syksynä on kasvanut täyteen mittaansa eli koulussa ovat nyt kaikki luokka-asteet esiopetuksesta yhdeksänteen luokkaan. Oppilaita koulussamme on noin 800 ja henkilöstöä kaiken kaikkiaan noin 100 henkeä. Talomme on monitoimitalo, joten tiiviissä arkisessa yhteistyössä kanssamme toimii eritoten nuorisotoimi sekä kirjasto. Haemme nyt joukkoomme määräaikaista englannin kielen opettajaa vuosiluokkien 3.,4. ja 5. englannin opetukseen. Tehtävä on koko vuoden mittainen. Etsimme hyvät ryhmänhallintataidot omaavaa henkilöä, joka olisi innostunut opettamisen lisäksi myös oppimisesta ja oman työnsä kehittämisestä yhdessä muiden opettajiemme kanssa. Tarjolla on 24 vuosiviikkotuntia englannin opetusta. Tarjoamme kehittämisorientoituneen ja yhteisöllisen työporukan sekä mahdollisuuden tiiviiseen tiimityöskentelyyn. Toteutamme monimuotoista työparityöskentelyä sekä yhteisopettajuutta. Opetuksen ja oppimisen eriyttäminen on yksi meillä työskentelevän opettajan perustaidoista. Monipuoliset työtavat mahdollistavat oppilaiden erilaisten valmiuksien huomioimisen yhteisöllisen oppimisprosessin toteuttamisessa ja henkilökohtaisten oppimissuunnitelmien avulla autamme jokaista yltämään omaan parhaimpaansa. Tiivis kasvatuskumppanuus kotien kanssa auttaa jokaista oppilasta ja myös opettajaa saavuttamaan asetettuja tavoitteita. Palvelussuhde alkaa elokuussa 2019.


Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun englannin kielen lehtorin kelpoisuus. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaisia virkoja täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Hakemuksesta pitää käydä ilmi onko tutkinto aineenopettajan koulutusohjelmasta ja missä aineissa on opetettavan aineen opinnot ja opintoviikkojen määrä. Jos tutkinto ei ole aineenopettajan koulutuksesta tulee hakijalla olla maininta virkaan kuuluvien aineiden vastaavuustodistuksesta ja todistus opettajan pedagogisista opinnoista. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee olla Opetushallituksen antama tutkinnon tunnustamistodistus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä ryhmänhallintataitoja sekä joustavuutta ja kykyä tiiviiseen tiimityöskentelyyn.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa kasvatusnäkemystä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimusLisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Rehtori Hanna Sarakorpi
09 81643300
hanna.sarakorpi@espoo.fi

Apulaisrehtori Minna Welin
043 8253906
minna.welin@espoo.fi