(Poistunut julkaisusta)

Peruskoulun englannin kielen lehtori
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Peruskoulun englannin kielen lehtori

Työavain 3-1721-18
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 22.01.2019 kello 15:45
Jousenkaaren koulu , väistöosoite: Rehtorintie 11 02360 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Peruskoulut
Aineenopettajat

Tehtävän kuvaus: Jousenkaaren kouluun haetaan kehitysmyönteistä englannin kielen opettajaa vahvistamaan jo vankkaa kielten opetuksen osaamista. Jousenkaaren koulu on noin 350 oppilaan alakoulu. Koulussa on yleisopetuksen lisäksi painotettua musiikinopetusta luokilla 3.–6. A1-kielinä koulussa opiskellaan englantia sekä ranskaa ja A2-kielenä englantia. Jousenkaaren koulun kotipesä on Tapiolassa. Syksystä 2016 asti olemme olleet väistötiloissa. Kesän 2019 aikana muutamme takaisin Tapiolan alueelle. Jousenkaaren koulun väistö jatkuu 1.8.2019 alkaen uudessa toimipaikassa Uusikummun koulurakennuksessa. Tämä vastaremontoitu ja sisältä täysin uudistettu rakennus sijaitsee osoitteessa Riihitontuntie 7, 02200 Espoo. Palvelussuhde alkaa elokuussa 2019.


Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun englannin kielen lehtorin kelpoisuus. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaisia virkoja täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Hakemuksesta pitää käydä ilmi onko tutkinto aineenopettajan koulutusohjelmasta ja missä aineissa on opetettavan aineen opinnot ja opintoviikkojen määrä. Jos tutkinto ei ole aineenopettajan koulutuksesta tulee hakijalla olla maininta virkaan kuuluvien aineiden vastaavuustodistuksesta ja todistus opettajan pedagogisista opinnoista. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee olla Opetushallituksen antama tutkinnon tunnustamistodistus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme näkemystä ja intoa varhennetun kielen opettamiseen sekä vaihtelevien opetusmetodien käyttämistä ja monipuolisten arviointimenetelmien kehittämistä. Arvostamme myös hyviä verkostoja, joita voi hyödyntää opetuksen autenttisuuden todentamisessa. Eduksi luetaan myös taito ja kyky opettaa ruotsin kieltä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimusLisätietoja tehtävästä
Rehtori Päivi Harjula
09 816 39040
virka-aikana