Peruskoulun englannin ja saksan kielen päätoiminen tuntiopettaja, Toppelundin koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haemme joukkoomme kehitysmyönteistä kielenopetuksen ammattilasta englannin ja saksan päätoimiseen tuntiopettajan tehtävään (16h/viikko). Kielenopettamisen lisäksi pääset tehtävässäsi mukaan kehittämään koko koulun kielitietoista toimintakulttuuria.

Koulun nimi ja osoite: Toppelundin koulu, Toppelundintie 15

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun englannin ja saksan kielen lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään kokemusta alakoulun kielenopetuksesta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja riittävää digiosaamista.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta kielenopetuksen ja koulun toimintakulttuurin kehittämisestä.

Toppelundin koulu sijaitsee Haukilahdessa ja tarjoaa rauhallisen ja luonnonläheisen opiskeluympäristön alueen alakouluikäisille lapsille. Vuosiluokilla 1-3 on käytössä yhteisopettajuuden malli. Oppilaita koulussa on yhteensä 240. Koulumme pyrkii varustamaan oppilaansa mahdollisimman hyvillä taidoilla ja tiedoilla tulevaisuutta varten. Opetuksessa kiinnitetään erityisesti huomiota toinen toistemme huomioimiseen ja arvostavaan kohtaamiseen, laaja-alaisen osaamisen kehittymisen mahdollistavaan ohjaukseen.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot