(Poistunut julkaisusta)

PERUNAN VASTAANOTTO/ASIAKASPALVELU, Lapua
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Lapuan Peruna Oy on perunatärkkelystä valmistava yritys Lapualta. Yritys on perustettu 1952. Lapuan Peruna Oy kuuluu Finnamyl-konserniin. Liikevaihto on n. 7 M€. Yhtiö sopimusviljelyttää tärkkelysperunaa etelä-pohjanmaan alueella. Perunajauho myydään paperiteollisuuden tarpeisiin. Tehtaan toiminta painottuu syksyn ajalle, jolloin sato korjataan pelloilta ja toimitetaan tehtaalle prosessoitavaksi.

 

Haemme syksyn käyntikauden ajaksi reippaita henkilöitä

PERUNAN VASTAANOTTOON/ASIAKASPALVELUUN Lapualle

Tehtävänäsi on ottaa vastaan saapuvat perunat ja suorittaa prosessiin liittyvät toimenpiteet.

Olethan asiakaspalveluhenkinen, huolellinen ja tarkka. Arvostamme myös omatoimisuutta ja reipasta otetta työhön.

Sinut perehdytetään tehtävään ja tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä. Työn kesto on arviolta elokuun puolivälistä lokakuun loppuun. Työ on 2-vuorotyötä ma-su.

Toimi nopeasti! Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 15.6.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.