(Poistunut julkaisusta)

Personal Trainer, Fitness24Seven, Kuopio
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019Työn kuvaus:
  Oletko sporttinen ja myyntihenkinen valmentaja vailla haasteita ja kokoaikaista Personal Trainerin tehtävää? Haluatko olla mukana luomassa pysyviä ja terveellisiä elämäntapoja? Jos vastuksesi on kyllä, tulet varmasti viihtymään Fitness24Sevenillä!
 
Haemme Fitness24Sevenille innostunutta ja myyntihenkistä Personal Traineria Kuopion kuntokeskukseen. Työsuhde on vakituinen ja työsopimus tehdään valitun henkilön ja Fitness24Sevenin välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
 
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi Personal Trainer -lisenssi, ammattikorkea- tai ammattikoulututkinto liikunta-alalta. Voit olla aloitteleva Personal Trainer tai alan kokenut konkari. Sinulta löytyy sekä suomen että englannin kielen taito ja halu työskennellä Personal Trainerina kokoaikaisesti (n. 100 t / kk).
 
Olet oma-aloitteinen sekä itsenäinen työssäsi ja saat aktiivisella myyntityöllä kasvatettua asiakasmäärääsi.
Pidät ihmisten parissa työskentelystä ja säilytät hymysi haastavissakin asiakaspalvelutilanteissa. Huomioit ja kannustat asiakkaita ja luot valmennushetkeen positiivisen ilmapiirin. Huikeiden työntekijöiden ansiosta Fitness24Seven asiakastyytyväisyys on vuodesta toiseen erittäin korkea ja se on heille ylpeyden asia. 
 
Personal Trainerina tehtäviisi kuuluvat muun muassa yksilö-, pari-, yritys- ja ryhmävalmennukset, asiakaspalvelusta ja asiakkaiden viihtyvyydestä huolehtiminen sekä uusien valmennettavien hankkiminen. Saat kattavan perehdytyksen ja työkavereiden sekä ison organisaation tuen. Laajana organisaationa suuren asiakasvolyymin puitteissa Fitness24Seven pystyy mahdollistamaan Personal Trainereiden toimimisen täysipäiväisinä valmentajina.
 
Lisätietoja saat Adeccon HR konsultilta Nina Olinilta numerosta +358 40 190 5592. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 3.2.2019.
 Fitness24Seven on pohjoismaiden nopeimmin kasvava kuntosaliketju, joka pyörittää 240 kuntosalia kuudessa eri maassa. Suomessa yritys kasvaa vahvasti ja tällä hetkellä palvelemme valtakunnallisesti 49:lla kuntosalilla. Meidän tehtävä on mahdollistaa liikunta kaikille. Kuten meidän visiomme sanoo: we lead people to a healthier life no matter who you are! 
 


Siirry yrityksen kotisivuille: https://fi.fitness24seven.com/  

Asiakkaan tehtävänimike:  Personal Trainer


Sijainti:  KUOPIO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Nina Olin


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO