Perjantaisiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Etsimme Tampereella sijaitsevaan asiakasyritykseemme

PERJANTAISIIVOOJIA.


Siivottavat kohteet ovat korkeatasoisia loma-asuntoja Tampereen keskustan tuntumassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. 

Työtä tehdään perjantaisin tarvittaessa töihin kutsuttavana klo 8-16 aikavälillä. Yhden työvuoron pituus on 6-8 h. Työhön saa kattavan perehdytyksen ja siivousta tehdään aina yhdessä mukavan tiimin kanssa.

Aikaisempi siivouskokemus katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että omaat reippaan asenteen ja sinulle sopii fyysisesti raskas työ. Lisäksi toivomme sinulta hyvää perjantaikäytettävyyttä myös jatkossa. Tässä olisi hyvä työmahdollisuus esim. opiskelijalle opintojen oheen!

Oletko etsimämme tekijä? Käythän täyttämässä hakemuksen alla olevan linkin kautta, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=690 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 8-16 välillä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta p. 044 740 4504 tai seniorikonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot