(Poistunut julkaisusta)

Perjantaisiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Etsimme Tampereella sijaitsevaan asiakasyritykseemme

PERJANTAISIIVOOJIA

Kohteet ovat korkeatasoisia loma-asuntoja Tampereen keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Työtä tehdään perjantaisin tarvittaessa töihin kutsuttavana klo 8-16 aikavälillä. Yhden työvuoron pituus on noin 6-8 h. Työhön saa kattavan perehdytyksen ja siivousta tehdään aina yhdessä mukavan tiimin kanssa.

Aikaisempi siivouskokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että omaat reippaan asenteen ja sinulle sopii fyysisesti raskas työ! 

Oletko etsimämme tekijä? Käythän täyttämässä hakemuksen pikimmiten osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=328! 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 040 572 7731.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.