(Poistunut julkaisusta)

Perjantaisiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Etsimme Tampereella sijaitsevaan asiakasyritykseemme

PERJANTAISIIVOOJIA.


Kohteet ovat korkeatasoisia loma-asuntoja Tampereen keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Työtä on tarjolla tarvittaessa työhön kutsuttavana kerran viikossa, aina perjantaiaamusta alkaen. Siivousta tehdään aina yhdessä mukavan tiimin kanssa. Työtä tehdään klo 8-16 välillä, vuoron pituus on viikoittain noin 5-8 h. 

Toivomme tekijöiltä hyvää perjantai-käytettävyyttä, joten tämä on ideaali työ esim. opiskelijalle opintojen oheen tai muuna lisätyönä!

Olet etsimämme tekijä, mikäli:

  • olet työssäsi reipas ja oma-aloitteinen 
  • hoidat tehtäväsi tunnollisesti ja huolellisesti
  • fyysisesti raskas työ sopii sinulle

Aikaisempi siivouskokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä työhön saa kattavan perehdytyksen. Tärkeintä on reipas asenne! 

Olisiko tässä sinulle sopiva lisätyö? Käythän täyttämässä hakemuksen pikimmiten alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 9-15 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=276


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.