(Poistunut julkaisusta)

Perjantaisiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Etsimme Tampereella sijaitsevaan asiakasyritykseemme

PERJANTAISIIVOOJIA.

Kohteet ovat korkeatasoisia loma-asuntoja Tampereen keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Työtä on tarjolla tarvittaessa työhön kutsuttavana kerran viikossa, aina perjantaiaamusta alkaen. Siivousta tehdään aina yhdessä mukavan tiimin kanssa. Työtä tehdään klo 8-16 välillä, vuoron pituus on viikoittain noin 5-8 h. 

Toivomme tekijöiltä hyvää perjantai-käytettävyyttä, joten tämä on ideaali työ esim. opiskelijalle opintojen oheen tai muuna lisätyönä!

Olet etsimämme tekijä, mikäli:

  • olet työssäsi reipas ja oma-aloitteinen 
  • hoidat tehtäväsi tunnollisesti ja huolellisesti
  • fyysisesti raskas työ sopii sinulle

Aikaisempi siivouskokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä työhön saa kattavan perehdytyksen. Tärkeintä on reipas asenne! 

Olisiko tässä sinulle sopiva lisätyö? Käythän täyttämässä hakemuksen pikimmiten alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 9-15 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=276


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.