(Poistunut julkaisusta)

Perjantaisiivooja KIIRE (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Etsimme Tampereella sijaitsevaan asiakasyritykseemme 

PERJANTAISIIVOOJIA

pikaisella aikataululla!


Kohteet ovat korkeatasoisia loma-asuntoja Tampereen keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Työtä tehdään perjantaisin tarvittaessa töihin kutsuttavana klo 8-16 aikavälillä. Yhden työvuoron pituus on noin 6-8 h. Työhön saa kattavan perehdytyksen ja siivousta tehdään aina yhdessä mukavan tiimin kanssa.

Aikaisempi siivouskokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että omaat reippaan asenteen ja sinulle sopii fyysisesti raskas työ! 

Oletko etsimämme tekijä? Käythän täyttämässä hakemuksen pikimmiten alla olevan linkin kautta, sillä haastattelemme ehdokkaita ja täytämme paikkoja jo hakuajan puitteissa.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=633

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.