(Poistunut julkaisusta)

Perintätoimihenkilö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

PERINTÄTOIMIHENKILÖ/KIRJAAJA, HELSINKI

 

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme perintätötoimihenkilöä OP Perintä –tiimiin Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen.  OP Perintä- tiimissä hoidetaan osuuspankkien juridinen perintä kokonaisuudessaan sisältäen jälkiperintäsaatavien hoidon ja suoritusten kirjaukset sekä tilitykset. Lisäksi tiimi tekee korvaushakemukset muille ns. ammattitakaajille (esim. Finnvera ja Valtiokonttori).

 

Tässä tehtävässä vastaat

 

Perintätoimihenkilönä työskentelet perittävien rahaliikenteen parissa. Varmistat perittävien rahojen kohdistamisesta saataville, hoidat luottotappiokirjauksia, perintäkuluja ja laskutat toimeksiantajia. Tilität jälkiperittävien perintätuloksen alkuperäisille velkojille neljännesvuosittain sekä raportoit perittävien pankeille neljännesvuosittain sekä raportoit myös tarkastukselle.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja osaamista perintätehtävistä. Aikaisempi kokemuksesi voi olla taloushallinnan, rahoituksen tai perinnän alueelta. Olet jo hankkinut osaamista suoritusten kirjaamisesta. Ulosottoperinnän, velkajärjestelyprosessin tuntemus ja luottoihin sekä vakuuksiin liittyvä osaaminen on eduksesi tehtävässä.

 

Olet ahkera ja aktiivinen työskentelijä. Toimit oma-aloitteisesti ja asenteesi työtä kohtaan on positiivinen ja innostunut. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja tiimitaidot ja kommunikoit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti.

 

Mitä saat meiltä

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit kehittää osaamistasi perinnän eri tehtävissä. Tulet työskentelemään kooltaan 30 henkilön ammattitaitoisessa tiimissä ja yhdessä kokeneiden ja mahtavien kollegoiden kanssa. Tiimissä on vahva yhdessä tekemisen kulttuuri.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää 16.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Lisääthän hakemukseesi CV:si, palkkatoiveesi ja suosittelijoidesi tiedot. Lisätietoja tehtävästä antaa Karo Kaisko puhelimitse 050 4917438 ma 3.8. klo 15-16 ja ti 11.8. klo 15-16.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.