Perintäneuvottelija
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2021

Oletko tiimityöstä nauttiva ja haasteista innostuva perinnän osaaja? Motivoidutko laajasta tehtävänkuvasta sekä antoisasta työskentelystä usean sidosryhmän kanssa vetovoimaisessa finanssialan yrityksessä?


Haemme nyt Perintä- ja luotonvalvontapalveluyksikköön Helsinkiin Perintäneuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Olisitko sinä uusi kollegamme?

 

Perintäneuvottelija 


Perintätiimissä hoidetaan Osuuspankkien juridinen perintä kokonaisuudessaan, sisältäen jälkiperintäsaatavien hoidon ja suoritusten kirjaukset sekä tilitykset. Perintä käynnistyy luottojen irtisanomisella, haastehakemusten teolla ja niiden täytäntöönpanolla. Perintäneuvottelija auttaa tiimiä em. tehtävien hoidossa ja tekee myös muita tiimin tehtäviä työtilanteen edellyttämällä tavalla. 

 

 

Muutama sana meistä


Tässä tehtävässä sijoitut dynaamiseen perintätiimiimme ja osana isompaa perintätiimiä teet tiiviisti yhteistyötä neljän lähimmän kollegasi kanssa. Meillä pääset jakamaan osaamistasi ja myös syventämään ammattitaitoasi.

 

 

Miksi meille kannattaa hakea? 


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit kehittää osaamistasi perinnän osa-alueilla. Tukenasi tehtävän hoidossa ovat esimiehesi ja kollegasi sekä yksikön perintäjuristit. Yksikön kehitys on kasvusuuntainen ja meillä osaaville tekijöille on myös tulevaisuudessa kysyntää. Perintäneuvottelijan tehtävästä sinulle avautuukin useampi mahdollinen urapolku OP Ryhmän sisällä. 


Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 


Saat käyttöösi monipuoliset  henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. 

 

 

Tunnistatko tästä itsesi? 


Menestyäksesi työssä, odotamme sinulta aiempaa työkokemusta rahoituksen tai perinnän alueelta. Luottoihin ja vakuuksiin liittyvä osaaminen edesauttaa tehtävässä menestymistä. Tartut työtehtäviin ennakkoluulottomasti ja oma-aloitteisesti sekä kommunikoit aktiivisesti sekä tiimin että sidosryhmien kanssa töiden eteenpäin saattamiseksi. Rohkenet kysyä apua ongelmatilanteissa ja tunnistat haasteissa niiden mahdollisuudet. Työskentelet ratkaisukeskeisesti onnistumisten eteen myös kiireen keskellä. Taidat suomen kielen ja viestit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.


Korostamme valintakriteereissä:


•    Kokemusta perintätehtävistä
•    Tehtävään sopivaa koulutustaustaa 
•    Hyviä yhteistyökykyjä 
•    Hyvää paineensietokykyä
•    Ahkeruutta ja aktiivisuutta

 

 

Miten tästä eteenpäin? 


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Tiimipäällikkö Karo Kaisko, p. 050 491 7438, pe 8.10 klo 13-14 ja pe 15.10 klo 13-14 tai karo.kaisko(at)op.fi.


Mikäli vakuutimme sinut siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää alla olevan linkin kautta 17.10.2021 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.
 
Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1505744
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki