(Poistunut julkaisusta)

Perintäneuvottelija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.
   
Haemme Perintäneuvottelijaa Konserniyhtiöiden perintätiimiin OP Yrityspankin rahoitusyhtiötuotteiden oikeudellisen perinnän tehtäviin Helsinkiin. Työsuhde on määräaikainen 30.8.2021 asti.
 
Tiimin tehtävänä on tarjota OP Yrityspankille oikeudellisen perinnän palveluita, kuten saneeraus -ja konkurssiasioiden hoitamista, takaisinotto -ja tilityshakemuksien hoitoa, tutkintapyyntöjen ja haastehakemusten hoitamista sekä ulosottoviranomaisten, poliisin ja oikeuslaitosten edustajien kanssa käytävää yhteistyötä.
 
Tehtävässä vastaat
 
Perintäneuvottelijana perustat sopimuksia perintäjärjestelmään, luot saneeraus- ja velkajärjestelyn saldotodistuksia, sovit maksuohjelmista ja takaisinotto- ja tilityshakemuksista. Teet työssäsi haastehakemuksia käräjäoikeudelle, täytäntöönpanohakemuksia ulosottoviranomaisille ja tutkintapyyntöjä poliisille. Laadit myös erilaisia pöytäkirjoja mm. konkurssipesistä.
 
Olet päivittäin yhteydessä asiakkaisiin ja työhösi kuuluu puhelinpäivystys, jossa neuvot asiakkaita luotonvalvonnassa ja oikeudellisen perinnän asioissa.
 
Mitä odotamme sinulta
 
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. tradenomin tutkinto tai oikeudellinen korkeakoulututkinto. Odotamme sinulta oikeudellisen perinnän tuntemusta. Sinulla on jo entuudestaan vahva ymmärrys rahoitusyhtiötuotteista (esim. investointirahoitus, osamaksurahoitus, leasingrahoitus) ja perintään liittyvästä juridiikasta. Edellytämme erityisesti kyvykkyyttä ja ymmärrystä insolvenssioikeudesta ja kuluttajansuojalaista sekä ohjeiden ja lakien tuntemista ja soveltamistaitoa.
 
Työskentelet mielellään manuaalisen työn äärellä ja olet aktiivinen tekijä. Toimit oma-aloitteisesti ja itsenäisesti ja sinulla on kyvykkyys omaksua uutta tietoa nopeasti ja ottaa uusia järjestelmiä haltuun. Halliset sujuvasti työssä tarvittavat eri ohjelmat.
 
Et hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita ja paineensietokykysi on loistava myös haastavissa asiakaskohtaamisissa. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä osaat olla vakuuttava. Kommunikoit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.
 
Mitä saat meiltä
 
Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisten oikeudellisen perinnän tehtävien parissa. Meillä kannustetaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen ja tiimissä onkin mahdollista saada lisää vastuuta osaamisen kasvaessa. Saat työskennellä mukavan tiimin kanssa, jossa tylsiä hetkiä ei ole olemassa. Työtilat sijaitsevat OP Vallilan korttelissa.
 
Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.
 
Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.
 
Lisätiedot ja hakuohjeet
 
Innostuitko? Hae tehtävää 5.10. mennessä. Lisää hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi sekä kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi. Haethan kuitenkin mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

 

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, niin lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Otto Koikkalainen puh. 050 597 8763 to 1.10.20 klo 14-15 ja ti 6.10. 20 klo 15-16 tai otto.koikkalainen(at)op.fi. 

 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.