(Poistunut julkaisusta)

Perintäneuvottelija
Debtia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Haemme Debtialle yhtä

perintäneuvottelijaa

vakituiseen työsuhteeseen Turkuun

Voit olla jo hyvinkin kokenut perinnän ammattilainen tai henkilö, joka on vasta työuransa alkutaipaleella, mutta innostunut ja motivoitunut alalle. Haluat työskennellä kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, mikä tarkoittaa sitä, että tilanteet saattavat olla hektisiä ja vaihtua äkillisesti. Meillä ei myöskään aina ole valmiina kiveen kirjattuja toimintamalleja kaikkiin tilanteisiin, joten sinun pitää olla reipas, positiivinen ja itseohjautuva etkä saa pelätä tarttua toimeen.

 

Toivottu osaaminen:

  • ratkaisukeskeinen asenne, itsenäinen ja oma-aloitteinen työote
  • vahva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito sekä pärjäät hyvin englannin kielellä
  • soveltuva kaupallinen koulutus (esim. merkonomi, tradenomi)

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Vastuullisen työn sekä monipuoliset työtehtävät aina laskutuksesta oikeudelliseen perintään asti, tiettyjä päivittäisiä rutiineja kaihtamatta. Pääset myös näkemään kasvavan liiketoiminnan onnistumiset ja haasteet parhaimmilta paikoilta. Matkan varrella oma asiantuntijuutesi vahvistuu, pääset käyttämään vahvuuksiasi sekä kehittämään heikkouksiasi. Työkavereinasi on tiimi, jossa on hyvä yhteishenki sekä iloinen ja reipas tekemisen meininki. Tarjoamme työterveyshuollon lisäksi lounas- ja liikunta/kulttuuriedun. Voit halutessasi myös työskennellä joustavasti etänä. Haluamme, että viihdyt pitkään meillä.

Tunnemme alan vahvasti ja annamme kaiken tukemme ja tietomme käyttöösi, jotta menestyisit!

 

Heräsikö tarve lisätiedolle? Kysymyksiisi vastaa tuotantopäällikkömme Emma Kumén 23.7.2020 klo 9-10.30 ja 10.8.2020 klo 12-14. Emman tavoitat puhelimitse numerosta 040 820 1576.

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi viimeistään 11.8.2020 sähköpostitse rekry@debtia.fi. Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti hakuajan päätyttyä. Olemme yhteydessä jokaiseen hakijaamme prosessin edetessä.