(Poistunut julkaisusta)

Perintäneuvottelija
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Haemme nyt perintä- ja luotonvalvontapalvelut yksikköön vakituiseen tehtävään Helsinkiin

 

Perintäneuvottelijaa

Haemme Perintäneuvottelijaa Konserniyhtiöiden perintä ja luotonvalvonta -tiimiin OP Yrityspankin rahoitusyhtiötuotteiden oikeudellisen perinnän tehtäviin. Tiimin tehtävänä on tarjota OP Yrityspankille oikeudellisen perinnän palveluita, kuten saneeraus -ja konkurssiasioiden hoitamista, takaisinotto -ja tilityshakemuksien hoitoa, tutkintapyyntöjen ja haastehakemusten hoitamista sekä ulosottoviranomaisten, poliisin ja oikeuslaitosten edustajien kanssa käytävää yhteistyötä.

Perintäneuvottelijan tehtäviin kuuluu mm. sopimusten perustamista perintäjärjestelmään, aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin, saneeraus -ja velkajärjestelyjen saldotodistukset, maksuohjelmien sopiminen, takaisinotto- ja tilityshakemukset, haastehakemukset käräjäoikeudelle, täytäntöönpanohakemukset ulosottoviranomaisille, tutkintapyynnöt poliisille, konkurssipesien tilityspöytäkirjojen laatiminen ja haastavat asiakaskohtaamiset puhelinpäivystyksessä oikeudellisen perinnän asiakkaille.  

 

Mitä odotamme sinulta

Toivomme sinulta perintätyökokemusta yritys- ja/tai maatalousrahoituksen alueelta, erityisesti oikeudellisesta perinnästä. Eduksi nähdään erinomainen rahoitusyhtiötuotteiden tuntemus ja ymmärrys (esim. investointirahoitus, osamaksurahoitus, leasingrahoitus) ja perinnän käytäntöjen ja prosessien osaaminen. Lisäksi odotamme aktiivisuutta, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta, hyvää kykyä kohdata haastavia asiakaskohtaamisia ja itsenäistä päätöksentekotaitoa.  

 

Edellytämme sinulta

  • perintäosaamista
  • hyvää suullista ja kirjallista englannin ja ruotsin kielen taitoa
  • järjestelmäosaamista (erityisesti rahoitusyhtiötuotteiden järjestelmät)
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi tai OTM/OTK -opinnot

Työ edellyttää perintään liittyvän juridiikan osaamista, erityisesti kyvykkyyttä ja ymmärrystä insolvenssioikeudesta ja kuluttajansuojalaista sekä ohjeiden tuntemista sekä lakien ja ohjeiden soveltamistaitoa.

Korostamme valintakriteereissä lisäksi:

  • Neuvottelutaitoa
  • Perintätyökokemusta
  • Hyvää yhteistyökykyä
  • Paineensietokykyä

 

Mitä saat meiltä

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat kollegasi ja esimiehesi. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Otto Koikkalainen torstaina 19.12.2019 klo 15-15.30  ja perjantaina 20.12.2019 klo 9-10 p. 050 597 8763 tai sähköpostilla otto.koikkalainen@op.fi.

Hae tehtävää 2.1.2020 mennessä. Haethan kuitenkin mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.