(Poistunut julkaisusta)

Perintäneuvottelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Asiakkaamme on luotettava perintäalan yritys, jonka palveluita käyttää jo lähes 20 000 asiakasta. Axactor tarjoaa perintään ja luotonhallintaan liittyviä palveluita niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. 

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään perintäneuvottelijaa puhelin- ja neuvontatyöhön.

Työnkuvaus

Perintäneuvottelijan työ on ensisijaisesti puhelinasiakaspalvelua. Perintäneuvottelija työskentelee tiiminsä kanssa pääsääntöisesti toimeksiantaja-asiakaspalvelussa.  Asiakaspalvelussa soitetaan ja otetaan vastaan puheluita sekä viestitään sähköpostitse. Työnkuvaan kuuluu neuvonta- ja selvittelytyötä sekä maksuohjelman sopimista ja maksamattomista saatavista muistuttamista. Työ on säännöllistä kokoaikaista päivätyötä liukuvalla työajalla.

Työn edellytykset

Tehtävässä menestymistä edesauttaa sopiva kaupallinen koulutus, esim. (merkonomi, tradenomi), mutta se ei ole pakollinen. Odotamme, että hakijalla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, mielellään puhelimitse. Työ edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin osaaminen katsotaan eduksi. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli

  • Tartut innokkaasti puhelimeen ja osaat tehdä itsenäisesti ratkaisuja
  • Viihdyt tiimityössä, olet palveluhenkinen, motivoitunut ja kuunteleva
  • Koet että työskentely tavoitteellisessa työympäristössä on palkitsevaa

Mitä työ tarjoaa

Perintäneuvottelijana pääset työskentelemään kasvavassa ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä, noin kymmenen hengen tiimissä. Pääset mukaan mukavaan ja motivoituneeseen työporukkaan, jossa kunnioitetaan toisia ja töitä tehdään yhdessä tiimin tavoitteita silmällä pitäen. Työtehtävän palkkaus määräytyy luottotieto- ja perintäalan työehtosopimuksen vaativuusluokan 4.1 mukaisesti. Yritys tarjoaa työntekijöilleen liikunta- ja lounasedun. 

Hakuprosessi

Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä rekrytointipalveluyritys WorkPowerin kanssa. Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuajalla, työt alkavat marraskuun aikana. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti

Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967