(Poistunut julkaisusta)

Perintäneuvottelija
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Etsimme Tampereelle jälkiperinnän yksikköömme perintäneuvottelijaa noin vuoden määräaikaiseen äitiysloman sijaisuuteen.

Perintäneuvottelijana tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti insolvenssiasiat sekä vapaaehtoisen ja oikeudellisen perinnän tehtävät, asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse sekä vastuu nimettyjen toimeksiantajien jälkiperintäyhteistyöstä. Haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaista asiakaspalvelua, joten toivomme että eettinen, kunnioittava ja vastuullinen tapa toimia on sinulle luontainen.

Työskentelet osana asiantuntevaa tiimiä, joten odotamme sinulta erinomaisia tiimityöskentelytaitoja, mutta toisaalta myös kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä ja ottaa vastuu tehtävistäsi. Tarvitset työssäsi yrityssaneeraus- velkajärjestely- ja kuolinpesäasioiden tuntemusta. Lisäksi odotamme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus (esim. oikeustradenomi tai muu kaupallinen koulutus) ja pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Työporukassamme on paikka tehokkaalle tiimipelaajalle. Autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit, kattavat edut sekä viihtyisät työtilat Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Maksamme luottotieto- ja perintäalan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työsuhde on määräaikainen arviolta 31.3.2020 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Riitta Lehvä-Korpi, p. 050 430 6764.

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake tästä. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Hakuaika päättyy 17.3.2019 mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.